Over ons

Queeny is opgericht in 2000. Queeny is gevestigd in basisschool Het Palet, in de wijk Linquenda. (het oude gedeelte van Nieuw Vennep). De ligging is zeer centraal, zeker vanuit Getsewoud is het een prima locatie op weg naar de snelweg. In de school hebben wij drie ruime lokalen en maken wij gebruik van de gymzaal. Een heerlijke ruimte om met de kinderen extra activiteiten te doen zoals; balspellen, kringspellen maar ook gewoon lekker rennen , springen en klimmen kunnen we hier naar hartenlust!

Tevens beschikken wij over een enorm buitenplein met apart afgezet gedeelte voor de baby’s. In de zomer bieden de twee grote bomen op het plein veel natuurlijke schaduw. We hebben een fijne samenwerking met de school. Er stromen veel kinderen van Queeny door naar Het Palet, wat voor de kinderen erg vertrouwd voelt omdat zij het gebouw al goed kennen. De school biedt ook voor- en naschoolse opvang. Dit is bij het halen en brengen wel zo praktisch: alles onder een dak!

Waarom Queeny

Queeny heeft een heel vast, hecht team van 8 leidsters die hun werk met heel veel passie, liefde en respect voor het kind doen. Ze bieden de kinderen daardoor een veilig en geborgen gevoel waar je je als kind op je gemak voelt en daardoor op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Queeny werkt uitsluitend met eigen personeel. Wat inhoud dat bij ziekte, vakantie of vrije dagen het personeel en de directeur zelf invallen. Hierdoor hebben de kinderen altijd een vertrouwt gezicht op de groep. “Ik als directeur vind het heerlijk om op deze manier feeling te houden met de kinderen en de ouders!”

Queeny is een klein kinderdagverblijf met 3 aparte groepen die per leeftijd ingedeeld zijn, dit heet horizontale groepsopvang. Dit houd in dat er een babygroep is van 0 – 1.5 jaar, een dreumesgroep van 1.5 – 2.5 jaar en een peutergroep van 2.5 – 4 jaar. Queeny streeft naar een goede vertrouwensband met alle ouders en kinderen, dit doen we door veel persoonlijk contact bij de haal en breng momenten. Tevens doordat we klein zijn is er ruimte voor persoonlijke wensen en ideeën. Queeny zal deze wensen ten alle tijden serieus bekijken en eventueel na overleg met het team en de oudercommissie doorvoeren.

Wilt u een rondleiding op Kinderdagverblijf Queeny?

Wilt u een rondleiding op Kinderdagverblijf Queeny? Meld u nu vrijblijvend aan. U kunt ons bereiken op 0252 - 67 61 77 of ga naar het aanmeldformulier.

Kinderdagverblijf Queeny

QueenyT: 0252 – 67 61 77
E: info@queeny.nl

KvK 34135508
LRK 517482733

Openingstijden
Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 tot 18.00.

Wij zijn gesloten op:

  • Alle officiële feestdagen
  • Goede Vrijdag
  • 5 mei (om de vijf jaar)
  • Dag na Hemelvaart
  • Op 5 december sluiten we om 17:00 uur
  • Van 24 december om 17:00 uur t/m Nieuwjaarsdag

Kinderdagverblijf Queeny
Kalslagerring 17
2151TA Nieuw Vennep

Contact met Queeny

T: 0252 – 67 61 77
E: info@queeny.nl

KvK 34135508

Kinderdagverblijf Queeny
Kalslagerring 17
2151TA Nieuw Vennep