Algemene informatie


U zoekt een kleinschalig kinderdagverblijf in de regio  Haarlemmermeer, waar voldoende aandacht wordt gegeven aan uw kind.

De leidsters moeten professioneel zijn en de omgeving voor uw kind moet veilig zijn.

Er moet voldoende speelruimte zijn en uw kleine moet gestimuleerd worden.  De leiding is alert en heeft oog voor de ontwikkeling van uw kind. Als u ideeën of wensen heeft dan weet u dat er naar u geluisterd wordt.

Een warm welkom bij Queeny in Nieuw Vennep.

Kleinschalig, dus veel aandacht voor uw kind

Kinderdagverblijf (kdv) Queeny in Nieuw Vennep is opgericht in 2000. Queeny is gevestigd in basisschool Het Palet, in de wijk Linquenda (het oude gedeelte van Nieuw Vennep).

KDV Queeny ligt zeer centraal: vanuit Getsewoud zit u zo op de snelweg. In de school hebben wij drie ruime lokalen en maken wij gebruik van de gymzaal. Een heerlijke ruimte om met de kinderen extra activiteiten te doen zoals balspellen en kringspellen, maar ook gewoon lekker rennen, springen en klimmen kunnen ze hier naar hartenlust!

Eigen personeel biedt veiligheid, geborgenheid, vertrouwen

  • Queeny heeft een vast, hecht team van 10 leidsters dat zijn werk met veel passie, liefde en respect voor het kind doet. De leidsters geven de kinderen een veilig en geborgen gevoel waardoor het kind zich op zijn gemak voelt. Daardoor ontwikkelt elk kind zich op zijn eigen tempo.
  • Queeny werkt uitsluitend met eigen personeel. Dit houdt in dat bij ziekte, vakantie of vrije dagen het personeel en de directeur, Jessica, zelf invallen. Zodoende zien de kinderen altijd een vertrouwd gezicht.
    “Als directeur vind ik het heerlijk om op die manier verbinding te houden met de kinderen en de ouders!”

Queeny is een klein kinderdagverblijf met drie aparte groepen die per leeftijd ingedeeld zijn (horizontale groepsopvang):

  • een babygroep (0 – 1,5 jaar)
  • een dreumesgroep (1,5 – 2,5 jaar)
  • een peutergroep (2,5 – 4 jaar)

Queeny streeft naar een goede vertrouwensband met alle ouders en kinderen. Dit doen we door veel persoonlijk contact bij de haal- en brengmomenten.
En doordat we klein zijn, is er ruimte voor persoonlijke wensen en ideeën.
Queeny bekijkt deze wensen te allen tijde serieus en voert die – eventueel na overleg met het team en de oudercommissie – door.

Kinderopvang, voor- en naschoolse opvang: alles onder één dak

Queeny beschikt over een enorm buitenplein met een apart afgezet gedeelte voor de baby’s. ‘s Zomers bieden de twee grote bomen op het plein veel natuurlijke schaduw.
Met ‘Het Palet’ hebben wij een fijne samenwerking; veel kinderen stromen vanuit kdv Queeny door naar deze school.  Voor die kinderen blijft het vertrouwde gevoel, zij kennen het gebouw en de omgeving immers al goed.

De school biedt ook voor- en naschoolse opvang.
Dat is bij het halen en brengen wel zo praktisch: alles onder één dak!

Wilt u een rondleiding op kinderdagverblijf Queeny?

Meld u vrijblijvend aan. Wij zijn te bereiken op 0252-676177 voor locatie Nieuw Vennep en 023-5100153 voor locatie Heemstede, maar u kunt ook het aanmeldformulier invullen.

Kinderdagverblijf Queeny

QueenyE: info@queeny.nl

KvK 34135508
LRK 517482733

Openingstijden

  • Locatie Nieuw-Vennep: maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 tot 18.00.
  • Locatie Heemstede: maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 tot 17.30.

Contact met Queeny

E: info@queeny.nl

KvK 34135508

Kinderdagverblijf Queeny

Locatie Nieuw-Vennep

Kalslagerring 17
2151TA Nieuw-Vennep
T: 0252 – 67 61 77

 

Locatie Heemstede

Hageveld 15
2102 LM Heemstede
T: 023 – 5100153