Over locatie Heemstede

 Zoekt u een kleinschalig kinderdagverblijf in een groene ruime   omgeving met een klein vast gediplomeerd team? Een team dat   iedere dag vol liefde en passie uw kind begeleidt tijdens de   ontwikkeling van baby naar peuter en uiteindelijk naar   kleuter? En een kinderdagverblijf waar weinig verloop is in het   team? Dan bent u bij Queeny aan het goede adres!

 Kleinschalig, dus veel aandacht voor uw   kind

Kinderdagverblijf Queeny locatie Heemstede is gevestigd in de zijvleugel van het Atheneum College Hageveld. Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor een kleinschalig kinderdagverblijf. Het is een landgoed van ruim 9 hectare waar wij het hele jaar heerlijk met de kinderen kunnen wandelen langs de kippen, geitjes en de speeltuintjes.

Het is midden in de natuur waar we elke dag met de kinderen nieuwe dingen ontdekken. De blaadjes die in de herfst van de bomen vallen kunnen we gebruiken voor mooie knutselwerkjes, maar ook de paddenstoelen die er staan zullen wij met de kinderen bewonderen. We zullen bewust aandacht schenken aan de natuur.

Queeny heeft een heerlijke eigen speelplaats met gras en een zandbak, waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Buiten spelen is iets wat wij erg belangrijk vinden en dit zal dan ook zeker iedere dag gebeuren.

Eigen personeel biedt veiligheid, geborgenheid, vertrouwen

  • Queeny heeft 1 groep in de leeftijd 0 tot 4 jaar bij elkaar. De leidsters van deze groep zijn Ivon, Marina, Debby en Melanie.
  • We werken met stagiaires die minimaal 10 maanden stage lopen, zodat de continuïteit voor de kinderen zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.
  • Queeny werkt uitsluitend met eigen personeel, dat wil zeggen bij ziekte of vakantie zal de directeur (Jessica) zelf invallen en eventueel met aanvulling van de vaste leidsters van de locatie Nieuw Vennep

Queeny streeft naar een goede vertrouwensband met alle ouders en kinderen. Dit doen we door veel persoonlijk contact bij de haal- en brengmomenten.
En doordat we klein zijn is er ruimte voor persoonlijke wensen en ideeën.
Queeny bekijkt deze wensen te allen tijde serieus en voert die – eventueel na overleg met het team en de oudercommissie – door.

Wilt u een rondleiding op kinderdagverblijf Queeny?

Meld u vrijblijvend aan. Wij zijn te bereiken op 0252-676177 voor locatie Nieuw Vennep en 023-5100153 voor locatie Heemstede, maar u kunt ook het aanmeldformulier invullen.

Kinderdagverblijf Queeny

QueenyE: info@queeny.nl

KvK 34135508
LRK 517482733

Openingstijden

  • Locatie Nieuw-Vennep: maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 tot 18.00.
  • Locatie Heemstede: maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 tot 17.30.

Contact met Queeny

E: info@queeny.nl

KvK 34135508

Kinderdagverblijf Queeny

Locatie Nieuw-Vennep

Kalslagerring 17
2151TA Nieuw-Vennep
T: 0252 – 67 61 77

 

Locatie Heemstede

Hageveld 15
2102 LM Heemstede
T: 023 – 5100153